TENIS

Gledati tenis uživo predstavlja potpuno drugu dimenziju sporta, a brzina kretanja loptice i tenisača je nevjerojatna uživo.

TENIS

Gledati tenis uživo predstavlja potpuno drugu dimenziju sporta, a brzina kretanja loptice i tenisača je nevjerojatna uživo.

Postoji mongo razloga zašto je gledanje tenisa uživo nemjerljivo s malim i malo većim ekranima. Biti usred višesatnog meča i prolaziti sve uspone i padove tenisača je nasprosto doživljaj. Profesionalnu razinu tenisa, brzinu izmjene lopti i kretanja tenisača je nešto što teško možete u potpunosti doživjeti na televiziji.

Jeste li oduvijek željeli posjetiti sve velike turnire ili jednostavno volite gledati tenis uz koji želite spojiti nezaboravno putovanje? Tekma.hr će Vam sve to omogućiti.

Javite nam se i zajedno kreirajmo vrhunski doživljaj, servis je na Vašoj strani!

USLUGE KOJE NUDIMO

za tvoje individualizirano putovanje

Ulaznice*

Avio Karte

Smještaj

Transferi

Restorani

Razgledi

Posebnosti

24/7 Podrška

*tekma.hr ne nudi niti prodaje ulaznice za UEFA Europsko i FIFA Svjetsko Prvenstvo sukladno pravilima spomenutih nogometnih kuća. Iste su dostupne isključivo na stranicama europske i svjetske nogometne organizacije po pravilima koja su objavljena na tim web stranicama.

POŠALJI UPIT

i kreirajmo fantastično putovanje!

Ime i prezime(Required)

SPORT MEANS BUSINESS

Sportska putovanja su izvrsna kulisa za Vaše partnere i suradnike. Očarajte ih gledanjem sportskih događaja iz svečane lože za vrijeme potpuno isplaniranog sportkog putovanja.

Ne propusti tekmu, prijavi se na newsletter!