RUKOMET

Rukometne utakmice nude pregršt dinamike kao i zanimljive atletske poteze igrača. Gledajte ga uživo s velikim zadovoljstvom.

RUKOMET

Rukometne utakmice nude pregršt dinamike kao i zanimljive atletske poteze igrača. Gledajte ga uživo s velikim zadovoljstvom.

Kao i u mnogim drugim sportovima Hrvatska je u Rukometu velesila. Jeste li ikada htjeli gledati naše kauboje kako igraju u svojim klubovima? Ili ste pak oduvijek željeli gledati tradicionalne europske klupske velikane? Neovisno o Vašim željama vodimo Vas na rukometne utakmice diljem Europe.

Javite nam se s Vašim željama, a mi ćemo Vam pomoći da Vašu rukometnu avanturu obogatite jedinstvenim doživljajima prilikom putovanja.

USLUGE KOJE NUDIMO

za tvoje individualizirano putovanje

Ulaznice*

Avio Karte

Smještaj

Transferi

Restorani

Razgledi

Posebnosti

24/7 Podrška

*tekma.hr ne nudi niti prodaje ulaznice za UEFA Europsko i FIFA Svjetsko Prvenstvo sukladno pravilima spomenutih nogometnih kuća. Iste su dostupne isključivo na stranicama europske i svjetske nogometne organizacije po pravilima koja su objavljena na tim web stranicama.

POŠALJI UPIT

i kreirajmo fantastično putovanje!

Ime i prezime(Required)

SPORT MEANS BUSINESS

Sportska putovanja su izvrsna kulisa za Vaše partnere i suradnike. Očarajte ih gledanjem sportskih događaja iz svečane lože za vrijeme potpuno isplaniranog sportkog putovanja.

Ne propusti tekmu, prijavi se na newsletter!