NOGOMET

Europa je zasigurno kraljica nogometa! A utakmice lige petice se održavaju diljem kontinenta, u prelijepim gradovima u kojima se itekako ima što za doživjeti!

NOGOMET

Europa je zasigurno kraljica nogometa! A utakmice lige petice se održavaju diljem kontinenta, u prelijepim gradovima u kojima se itekako ima što za doživjeti!

Neovisno privlači li Vas Engleska, Talijanska, Španjolska, Njemačka ili Francuska nogometna liga gradovi domaćini nude Vam pregršt zanimljivosti koje naprosto trebate doživjeti tijekom Vašeg sportskog doživljaja.

Dobrodošli u novu dimenziju sportskih putovanja!

Nogomet često doživljavamo kroz velika prvenstva no činjenica je da se on igra na tjednoj razini većim dijelom godine kroz ligaške utakmice. Jeste li htjeli posjetiti London na proljeće, probati lokalne pubove i usput s prijateljima pogledati utakmicu omiljenog kluba?

Ili Vas pak želja vuče u Italiju gdje ćete s boljom polovicom provesti vikend razgledavajući povijesne gradove uz večernju utakmicu kao posebnost Vašeg putovanja? Ili pak imate potrebe organizirati „vau“ putovanje za svoje poslovne partnere i kolege?

Doživjljaja ima napretek, na Vama je da odaberete što želite gledati a mi ćemo Vam pomoći da uz vrhunski nogomet obogatite Vaše putovanje i steknete doživotne dojmove!

ODABERI LIGU

i javite nam se s Vašim željama.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

IDEMO U NJEMAČKU!

Odbrojavanje je počelo, prijavi se na listu i budi prvi koji će saznati sve detalje putovanja za najveće europsko sportsko ludilo slijedeće godine.

USLUGE KOJE NUDIMO

za tvoje individualizirano putovanje

Ulaznice*

Avio Karte

Smještaj

Transferi

Restorani

Razgledi

Posebnosti

24/7 Podrška

*tekma.hr ne nudi niti prodaje ulaznice za UEFA Europsko i FIFA Svjetsko Prvenstvo sukladno pravilima spomenutih nogometnih kuća. Iste su dostupne isključivo na stranicama europske i svjetske nogometne organizacije po pravilima koja su objavljena na tim web stranicama.

SPORT MEANS BUSINESS

Sportska putovanja su izvrsna kulisa za Vaše partnere i suradnike. Očarajte ih gledanjem sportskih događaja iz svečane lože za vrijeme potpuno isplaniranog sportkog putovanja.

Ne propusti tekmu, prijavi se na newsletter!