KORPORATIVNI PAKETI

Oduševite Partnere! Mi Vam nudimo najbliži pristup utakmicama i sportskim događanjima po Vašem izboru!

Iskoristite mogućnost za Vrhunsko iskustvo Vašim partnerima, djelatnicima ili kupcima kroz jedinstvene nagradne igre.

Donoseći Vam neusporediv pristup sportskim događanjima širom svijeta, Ban Tours s ponosom nudi prilagođene pakete za korporativne klijente.

Uzbuđeni smo što našoj poslovnoj zajednici možemo ponuditi prilagodljive pakete za grupe svih veličina.

Kao lider u vrhunskim sportskim putovanjima Ban Tours posjeduje znanje i sposobnost za kreiranje neponovljivih sportskih doživljaja.

Našim klijentima omogućili smo nezaboravne doživljaje na svjetskim i europskim nogometnim prvenstvima, europskim utakmicama domaćih i stranih klubova. Također, naši klijenti imali su mogučnost kreirati svoje doživljaje sa raznih rukometnih prvenstava i teniskih srazova zajedno s istraživanjem lokalne destinacije, gastronomije i stila života.

Naši napori prepoznati su od strane F1 Experiences grupacije te Vam donosimo i različita F1 iskustva koja zadovoljavaju svaku Vašu potrebu.

Nudeći pakete u rasponu od jednodnevnog all-inclusive hospitality programa, vikend ulaznica do individualnih hospitality programa tijekom vikenda koji se održavaju u polu-privatnim apartmanima označenima logotipom vaše grupe.

USLUGE KOJE NUDIMO

za tvoje individualizirano putovanje

Ulaznice*

Avio Karte

Smještaj

Transferi

Restorani

Razgledi

Posebnosti

24/7 Podrška

*tekma.hr ne nudi niti prodaje ulaznice za UEFA Europsko i FIFA Svjetsko Prvenstvo sukladno pravilima spomenutih nogometnih kuća. Iste su dostupne isključivo na stranicama europske i svjetske nogometne organizacije po pravilima koja su objavljena na tim web stranicama.

POŠALJI UPIT

i kreirajmo fantastično putovanje!

Ime i prezime(Required)