KOŠARKA

Jedan od najpopularniji sportova uvijek je idealna osnova za posjetiti mnoge gradove Europe kao i Sjedinjenih Američkih Država.

KOŠARKA

Jedan od najpopularniji sportova uvijek je idealna osnova za posjetiti mnoge gradove Europe kao i Sjedinjenih Američkih Država.

Jeste li uvijek htjeli pogledati legendarne utakmice i još legendarnije navijače u Grčkoj? Ili pak gajite ljubav prema talijanskoj ili španjolskoj školi košarke? A možda Vam je konačno došlo vrijeme da se pogleda NBA utakmica omiljene franšize!

Košarka je oduvijek imala posebno mjesto u Hrvatskoj. Odlučite se što želite gledati uživo a mi ćemo Vam pomoći da Vašu košarkašku avanturu obogatite jedinstvenim doživljajima prilikom putovanja.

Let’s ball!

USLUGE KOJE NUDIMO

za tvoje individualizirano putovanje

Ulaznice*

Avio Karte

Smještaj

Transferi

Restorani

Razgledi

Posebnosti

24/7 Podrška

*tekma.hr ne nudi niti prodaje ulaznice za UEFA Europsko i FIFA Svjetsko Prvenstvo sukladno pravilima spomenutih nogometnih kuća. Iste su dostupne isključivo na stranicama europske i svjetske nogometne organizacije po pravilima koja su objavljena na tim web stranicama.

POŠALJI UPIT

i kreirajmo fantastično putovanje!

Ime i prezime(Required)

SPORT MEANS BUSINESS

Sportska putovanja su izvrsna kulisa za Vaše partnere i suradnike. Očarajte ih gledanjem sportskih događaja iz svečane lože za vrijeme potpuno isplaniranog sportkog putovanja.

Ne propusti tekmu, prijavi se na newsletter!