Osmina Finala


Hrvatska – 1E/2E

03.12. – 07.12.2022.

RASPRODANO

Rezervirajte svoje

mjesto na vrijeme!

Dragi ljubitelji nogometa,

Iako će prolazak Hrvatske nogometne reprezentacije u osminu finala možda biti odlučen tek u četvrtak, 01.12.2022., pozivamo Vas da svoja mjesta rezervirate i osigurate što prije iz par vrlo bitnih razloga;

1. Broj navijača koje možemo voditi na program osmine finala je vrlo ograničen.

2. Procedura odobravanja HAYYA vize od strane domaćina, katarskih vlasti, zahtijeva vrijeme koje neće biti dostupno za javljanja u poslijednjem trenutku.

3. Vaš uplaćeni novac, u slučaju da Hrvatska reprezentacija ne prođe u osminu finala, vraćamo u 100% iznosu.

Još jednom Vas molimo da pogledate sve upute koje smo komunicirali u sklopu ovoga progama.

Ban Tours ne osigurava ulaznice za utakmice.

SMJEŠTAJ NA BRODU “MSC WORLD EUROPA”

Prvi smještaj koji Vam je dostupan na izbor jest novoizgrađeni MSC Cruiser “World Europa” koji se nalazi u samom centru grada na ekskluzivnoj lokaciji  u blizini Katarskog nacionalnog muzeja te Muzeja Islamske Umjetnosti.

Dostupne su dvokrevetne kabine, a mjesta su ograničena!

SMJEŠTAJ U APARTMANIMA “Musheireb apartments

Apartmani Musheireb su smješteni u zoni Msheireb Downtown Doha, u neusporednoj blizini  najpoznatijih turistička odredišta u Dohi, uključujući Corniche, luku Dhow,  kulturne muzeje Dohe. Tržnica Souq Waqif je na samo nekoliko minuta hoda. U susjedstvu su  brojni restorani  međunarodnih kuhinja.

Dostupni su dvosobni apartmani, a mjesta su ograničena!

Dvosobni stanovi za 4 osobe

VAŽNO:

Napomena: Program je podložan promjenama koje mogu nastati zbog ad hoc mjera i regulacija poduzetih od strane države Qatar, Supreme Commettee i/ili FIFA-e.

HAYA aplikacija, koja predstavlja uvjet za ulaz u zemlju Katar, kao i ulaz na stadione, odobrava se od strane Katarskih mjerodavnih vlasti. Ban tours nije odgovoran za neodobravanje Hayya (vize) za ulazak u Qatar.

Vaša putovnica mora biti valjana 6+ mjeseci od dana ulaska u državu Katar.

1.DAN / SUBOTA  / 03.12.2022. / DOHA

Sastanak putnika u zračnoj luci „Franjo Tuđman“ u Zagrebu u 20:45h, check in šalter Qatar Airwaysa.  Prijava na let za Dohu QR 218. Polet zrakoplova na redovnoj liniji Zagreb-Doha u 23:45h.

 

2.DAN / NEDJELJA / 04.12.2022. / DOHA

Dolazak u Dohu u 07:00h. Obavljanje pograničnih formalnosti, usluga Al Maha po slijetanju. Transfer do smještaja i prijava u smještaj. Doručak. Zajednički razgled grada započeti ćemo u  novoizgrađenom kulturnom selu Katara. Katara nudi zapanjujući je spoj arhitekture, suvremenosti i globalnog jedinstva, što ovo prvenstvo najviše i predstavlja. Pod vodstvom šeika Hamada Bin Khalife Al Thanija (oca sadašnjeg emira) kulturno selo Katara podignuto je prošle godine kao počast globalnoj raznolikosti i multikulturalnom razumijevanju. Sama Katara oživljava grad kakav je nekoć bio, te izgleda kao drevni grad opasan zidinama s desecima galerija i događanja, restorana, kazališta. Zajednički ručak. Sljedeća posjeta, jednako impresivna, bit će u Muzeju islamske umjetnosti. Smješten na Doha Corniche, Muzej islamske umjetnosti dom je najveće zbirke islamske umjetnosti na svijetu, pun umjetnička djela s tri kontinenta, Azije, Afrike i Europe: sve od keramike preko nakita do oružja. Čak je i sama zgrada postmoderno umjetničko djelo, s gornjim zakrivljenim prozorima u obliku para očiju, poznatih kao “oči Dohe”. Nakon užurbanog dana u istraživanju grada, nema boljeg načina za opuštanje od krstarenja uz zalazak sunca tradicionalnim drvenim čamcima zvanim Dhow. Tradicionalni drveni čamci lijepi su podsjetnik na vremena kada je Katar bio zemlja ribara i trgovaca biserima, mnogo prije nego što je otkriveno bogatstvo nafte i plina. Za kraj našeg dojma o Dohi uživat ćemo u spektakularnom pogledu na vizuru cijele grada uz posebno naglašene;  Muzej islamske umjetnosti, The Pearl i nebodera poput Aspire Towera; stražnji dio kulturnog sela Katara i prostrana obala Cornichea. Noćenje.

3.DAN / PONEDJELJAK / 05.12.2022. / DOHA

Doručak. Shopping i ručak u Souq Waqif je apsolutno neizostavni dio Dohe. Omiljeno mjesto među turistima i lokalcima, Souq Waqif priziva duh tradicionalnih tržnica Katara, podsjetnik na začetke Katara i vremena kad su osnovana prva sela ribara i lovaca na bisere. Iako je 2006. obnovljen nakon požara, zadržan je autentični katarski arhitektonski karakter te je najbolje mjesto za kupnju suvenira. U Souqu se možete izgubiti satima u istraživanju, no mi ćemo vam pokazati mjesta koja ne smijete propustiti! Zajednički ručak. Dan nastavljamo posjetom Nacionalnom muzej u kojemu je priča o Kataru ispričana na nevjerojatno zanimljiv način. Povezane galerije vode posjetitelje na vizualno putovanje Katarom od pretpovijesti do modernoga doba. Djelo svjetski poznatog i Pritzkerom nagrađenog arhitekta Jeana Nouvela, izgled Nacionalnog muzeja Katara inspiriran je vrstom kristala koje zovu pustinjskim ružama. Slobodno vrijeme.  Noćenje.. Noćenje. ILI Doručak. Odjava i slobodno jutro za shopping. U 15:00 sati transfer za stadion Al Janoub  na utakmicu Osmine finala, Hrvatska (2F) vs.1E s početkom u 18:00. Poslije utakmice, transfer prema gradu ili smještaju. Noćenje.

 

4.DAN / UTORAK / 06.12.2022. / DOHA – ZAGREB +1

Doručak. Odjava. Shopping i ručak u Souq Waqif je apsolutno neizostavni dio Dohe. Omiljeno mjesto među turistima i lokalcima, Souq Waqif priziva duh tradicionalnih tržnica Katara, podsjetnik na začetke Katara i vremena kad su osnovana prva sela ribara i lovaca na bisere. Iako je 2006. obnovljen nakon požara, zadržan je autentični katarski arhitektonski karakter te je najbolje mjesto za kupnju suvenira. U Souqu se možete izgubiti satima u istraživanju, no mi ćemo vam pokazati mjesta koja ne smijete propustiti! Zajednički ručak. Dan nastavljamo posjetom Nacionalnom muzej u kojemu je priča o Kataru ispričana na nevjerojatno zanimljiv način. Povezane galerije vode posjetitelje na vizualno putovanje Katarom od pretpovijesti do modernoga doba. Djelo svjetski poznatog i Pritzkerom nagrađenog arhitekta Jeana Nouvela, izgled Nacionalnog muzeja Katara inspiriran je vrstom kristala koje zovu pustinjskim ružama. Slobodno vrijeme.  Noćenje.. Noćenje. ILI  Doručak. Odjava i slobodno jutro za shopping. U 15:00 transfer za stadion Education City na utakmicu Osmine finala, Hrvatska  (1F) vs. 2E s početkom u 18:00. Poslije utakmice, transfer za zračnu luku. Prijava na noćni let za Zagreb s polaskom u 03:55h, usluga Al Maha na dolasku u zračnu luku. Planirani dolazak u Zagreb jutarnjim satima sljedećeg dana, u 07:50h, 07.12. Kraj naših usluga.

 

CIJENA PROGRAMA: 29.500,00* kn / 3.915,32 eur**

*Cijena podrazumijeva najmanje 70 prijavljenih i uplaćenih aranžmana. U slučaju manjeg broja prijavaljenih ili promjene kaklulativnih elemenata Ban tours zadržava pravo promjene cijene.

**Fiksni tečaj 1 eur = 7,53450 kn

Za informacije o dostupnošću jednokrevetnog smještaja molimo Vas da pošaljete individualno zahtijev o kojem ćemo se očitovati povratno u brzom roku.

 

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Doha -Zagreb
 • pristojbe u zračnim lukama
 • trasfere autobusom sukladno programu
 • smještaj u Dohi (izbor između smještaja na brodu i u stanovima) – obroke prema programu
 • izlete prema programu
 • pratitelja putovanja iz Zagreba
 • organizaciju i pripremu putovanja
 • usluga Al Maha na dolasku i odlasku

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • ulaznice za utakmicu
 • troškove osobne prirode (napojnice i sl.)
 • piće uz obroke koji su uključeni u aranžman

UVJETI PLAĆANJA

Za ovo putovanje vrijede posebni BAN TOURS FIFA World Cup QATAR 2022 uvjeti rezervacije, plaćanja i otkaza putovanja:

 • rezervacija se smatra potvrđenom isključivo jednokratnom uplatom 100% iznosa aranžmana u roku 12h od zaprimanja predračuna
 • nakon potvrde i uplate, storno trošak je 100%, ne postoji mogućnost povrata novaca

Za ovaj paket aranžman IZRIČITO PREPORUČUJEMO sklapanje police Croatia osiguranja od otkaza putovanja

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA

 • Jednokratnom uplatom u gotovini – uplatom na žiro račun
 • Za plaćanje, jednokratno, kreditnim karticama cijena se uvećava za dodatnih:
 • ZAGREBAČKA BANKA: Maestro 1,5%, Mastercard i Visa 3%; OTP: Maestro 1,2%, Mastercard I Visa 1,4%
 • ERSTE BANKA: Diners 3,8%, Visa 2%;
 • PBZ: Visa 2,3%, Maestro 1,1%, Mastercard i Visa premium 2,3%
 • Za obročno plaćanje kreditnim karticama cijena se zbog troškova uvećava za dodatnih;
 • OTP Banka: Maestro / Mastercard / VISA – do 12 rata: 6% uvećanja
 • Erste Banka: Diners / VISA – do 12 rata: 2-6 rata 5% uvećanja, 7-12 rata 6% uvećanja
 • PBZ Banka: Maestro / Mastercard / VISA / VISA Premium – do 12 rata 6% uvećanja

Napomena:

Program je podložan promjenama koje mogu nastati zbog ad hoc mjera i regulacija poduzetih od strane države Qatar, Supreme Commettee i/ili FIFA-e.

HAYA aplikacija, koja predstavlja uvjet za ulaz u zemlju Katar, kao i ulaz na stadione, odobrava se od strane Katarskih mjerodavnih vlasti. Ban tours nije odgovoran za neodobravanje Hayya (vize) za ulazak u Qatar.

Vaša putovnica mora biti valjana 6+ mjeseci od dana ulaska u državu Katar.

Prijavi se


Ime i prezime(Required)
Politika privatnosti(Required)