Program 3

Putovanje na Prvenstvo u Kataru

Hrvatska – Belgija i Hrvatska – 1E/2E

30.11. – 07.12.2022.

REZERVIRAJ ODMAH

Ne brinite,

sve je unutra!

Naši programi osmišljeni su tako da pokrivaju apsolutno sve potrebne usluge te u sebi ne sadržavaju skrivene troškove poput taksi zračnih luka i slično.

6 Dana

Let Zagreb-Doha-Zagreb

Pristojbe u Zračnim Lukama

Transferi Autobusom prema programu

Smještaj u Dohi po izboru

Obroci prema programu

Izleti prema programu

24 / 7 Pratitelj

VIP usluga u zračnoj luci Doha

Ban Tours ne osigurava ulaznice za utakmice.

Putovati &

upoznavati

Svako putovanje dovodi nas u doticaj s lokalnim načinom života, kulturom i običajima ljudi koji obitavaju na određenom prostoru.

Velika sportska događanja često se odvijaju upravo u dalekim i drugačijim destinacijama.

Iz tog razloga, mi u Ban Tours-u, oduvijek kreiramo putovanja na vrhunske sportske događaje s ciljem obogaćivanja naših životnih iskustava.

Upoznavajući druge kulture učimo više o sebi te unapređujemo naš odnos sa cijelim svijetom.

Katar neće biti iznimka, a naši su programi pažljivo osmišljeni kako bi Vam pružili savršen balans između upoznavanja katarske kulture i lokalnog načina života, Vašeg slobodnog vremena, te gledanja Vatrenih u pohodu na svjetski tron!

SMJEŠTAJ NA BRODU “MSC WORLD EUROPA”

Prvi smještaj koji Vam je dostupan na izbor jest novoizgrađeni MSC Cruiser “World Europa” koji se nalazi u samom centru grada na ekskluzivnoj lokaciji u blizini Katarskog nacionalnog muzeja te Muzeja Islamske Umjetnosti.

Dostupne su vanjska kabina, te kabina s balkonom i pogledom na brodsku promenadu. Sve kabine su za dvije osobe.

SMJEŠTAJ U STANOVIMA “The Pearl”

Drugi smještaj koji Vam je dostupan na izbor jest novoizgrađeni objekt na ekskluzivnoj lokaciji “The Pearl”. U sklopu novogradnje su dostupni jednosobni te dvosobni stanovi za 2 odnosno 4 osobe.

Jednosobni stanovi za 2 osobe

Dvosobni stanovi za 4 osobe

1. DAN / Srijeda / 30.11.2022. / Zagreb – Doha

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb u večernjim satima. Prijava na let za Dohu. Noćni let.

2. DAN / Četvrtak / 01.12.2022. / Doha

Dolazak u Dohu u jutarnjim satima. Obavljanje pograničnih formalnosti, usluga Al Maha po slijetanju. Slobodno prijepodne i prijava u smještaj.

Poslijepodne transfer autobusom do stadiona Ahmad bin Ali. Utakmica Hrvatska vs. Belgija s početkom u 18.00 h po lokalnom vremenu. Transfer prema smještaju. Slobodan ostatak večeri. Noćenje.

3. DAN / Petak / 02.12.2022. / Doha

Doručak. Shopping i ručak u Souq Waqif je apsolutno neizostavni dio Dohe. Omiljeno mjesto među turistima i lokalcima, Souq Waqif priziva duh tradicionalnih tržnica Katara, podsjetnik na začetke Katara i vremena kad su osnovana prva sela ribara i lovaca na bisere. Iako je 2006. obnovljen nakon požara, zadržan je autentični katarski arhitektonski karakter te je najbolje mjesto za kupnju suvenira.

U Souqu se možete izgubiti satima u istraživanju, no mi ćemo vam pokazati mjesta koja ne smijete propustiti! Zajednički ručak. Dan nastavljamo posjetom Nacionalnom muzej u kojemu je priča o Kataru ispričana na nevjerojatno zanimljiv način. Povezane galerije vode posjetitelje na vizualno putovanje Katarom od pretpovijesti do modernoga doba. Djelo svjetski poznatog i Pritzkerom nagrađenog arhitekta Jeana Nouvela, izgled Nacionalnog muzeja Katara inspiriran je vrstom kristala koje zovu pustinjskim ružama. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. DAN / Subota / 03.12.2022. / Doha

Doručak. Ovaj dan rezerviran je za avanturu kroz pustinju terenskim vozilima bez čega bi posjet Kataru bio nepotpun. Nakon sat vremena vožnje dolazi se na ulazak u pustinju. Tu ćete imati vremena za popiti kratku kavu ili čaj te ukoliko ćete htjeti tu je i opcija jahanja deva dok se pripremaju terenci za vožnju po dinama. Terenci se pripremaju tako da se ispušta zrak iz guma automobila kako bi gume imale što veću površinu i time bile pogodnije za vožnju po pijesku.

Vožnja po dinama je izvanredna avantura u kojoj ćete automobilima ići na vrhove pješčanih dina te kliziti niz njihove padine. To je moćno i uzbudljivo iskustvo dok se oko vas samo pijesak prostire po horizontu. Zatim nastavljamo putovanje 45 minuta do unutarnjeg mora Khor Al Adair gdje Katar graniči sa Saudijskom Arabijom koju se može vidjeti s obale.

To je prekrasno mjesto na kojemu možete predahnuti, okupati se i napraviti jedinstvene fotografije. Nakon fotografiranja nastavlja se prema pustinjskom kampu za večeru. Nakon večere odlazak prema smještaju. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5. DAN / Nedjelja / 04.12.2022. / Doha

Doručak. Nastavljamo s otkrivanjima raznih blaga Dohe. Novoizgrađeno kulturno selo Katara u Dohi zapanjujući je spoj arhitekture, suvremenosti i globalnog jedinstva. Pod vodstvom šeika Hamada Bin Khalife Al Thanija (oca sadašnjeg emira) kulturno selo Katara podignuto je prošle godine kao počast globalnoj raznolikosti i multikulturalnom razumijevanju. Sama Katara oživljava grad kakav je nekoć bio, te izgleda kao drevni grad opasan zidinama s desecima galerija i događanja, restorana, kazališta. Zajednički ručak.

Sljedeća posjeta, jednako impresivna, bit će u Muzeju islamske umjetnosti. Smješten na Doha Corniche, Muzej islamske umjetnosti dom je najveće zbirke islamske umjetnosti na svijetu, pun umjetnička djela s tri kontinenta, Azije, Afrike i Europe: sve od keramike preko nakita do oružja. Čak je i sama zgrada postmoderno umjetničko djelo, s gornjim zakrivljenim prozorima u obliku para očiju, poznatih kao “oči Dohe”.

Nakon užurbanog dana u istraživanju grada, nema boljeg načina za opuštanje od krstarenja uz zalazak sunca tradicionalnim drvenim čamcima zvanim Dhow. Tradicionalni drveni čamci lijepi su podsjetnik na vremena kada je Katar bio zemlja ribara i trgovaca biserima, mnogo prije nego što je otkriveno bogatstvo nafte i plina. Za kraj našeg dojma o Dohi uživat ćemo u spektakularnom pogledu na vizuru cijele grada uz posebno naglašene; Muzej islamske umjetnosti, The Pearl i nebodera poput Aspire Towera; stražnji dio kulturnog sela Katara i prostrana obala Cornichea. Noćenje.

6. DAN / Ponedjeljak / 05.12.2022. / Doha

Doručak. Slobodan dan za shopping. Noćenje. ILI U 15:00 sati transfer za stadion Al Janoub na utakmicu Osmine finala, Hrvatska (2F) vs.1E s početkom u 18:00. Poslije utakmice, transfer prema gradu ili smještaju. Noćenje.

7. DAN / Utorak / 06.12.2022. / Doha – Zagreb+1

Doručak. Odjava. Slobodno vrijeme za shopping i druge mnogobrojne aktivnosti. ILI U 15:00 transfer za stadion Education City na utakmicu Osmine finala, Hrvatska (1F) vs. 2E s početkom u 18:00. Poslije utakmice, transfer za zračnu luku. Prijava na noćni let za Zagreb, usluga Al Maha na dolasku u zračnu luku. Planirani dolazak u Zagreb jutarnjim satima sljedećeg dana, 07.12. Kraj naših usluga.

 

CIJENA PROGRAMA: 39.750,00 kn / 5.275,73 eur*

Doplata za jednokrevetnu sobu: 15.550 kn moguće jedino kod smještaja u stanovima.
*Fiksni tečaj 1 eur = 7,53450 kn

ARANŽMAN UKLJUČUJE

 • prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Doha -Zagreb
 • pristojbe u zračnim lukama
 • transfere autobusom sukladno programu
 • smještaj u Dohi (izbor između smještaja na brodu i u stanovima)
 • obroke prema programu
 • izlete prema programu
 • pratitelja putovanja iz Zagreba
 • organizaciju i pripremu putovanja
 • usluga Al Maha na dolasku i odlasku

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • ulaznice za utakmicu
 • troškove osobne prirode (napojnice i sl.)
 • piće uz obroke koji su uključeni u aranžman

UVJETI PLAĆANJA

Za ovo putovanje vrijede posebni Ban Tours Katar 2022 uvjeti rezervacije, plaćanja i otkaza putovanja:

 • rezervacija se smatra potvrđenom isključivo jednokratnom uplatom 100% iznosa aranžmana u roku 72h od zaprimanja predračuna
 • nakon potvrde i uplate, storno trošak je 100%, ne postoji mogućnost povrata novaca

Za ovaj paket aranžman IZRIČITO PREPORUČUJEMO sklapanje police Croatia osiguranja od otkaza putovanja te putno zdravstveno osiguranje.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA

 • Jednokratnom uplatom u gotovini – uplatom na žiro račun
 • Za plaćanje, jednokratno, kreditnim karticama cijena se uvećava za dodatnih:
 • ZAGREBAČKA BANKA: Maestro 1,5%, Mastercard i Visa 3%; OTP: Maestro 1,2%, Mastercard i Visa 1,4%
 • ERSTE BANKA: Diners 3,8%, Visa 2%;
 • PBZ: Visa 2,3%, Maestro 1,1%, Mastercard i Visa premium 2,3%
 • Ne postoji mogućnost obročnog plaćanja na rate kreditnim karticama

Napomena: program je podložan promjenama koje mogu nastati zbog ad hoc mjera i regulacija poduzetih od strane države Qatar, Supreme Commettee, FIFA-e.

 

Prijavi se


Ime i prezime(Required)
Politika privatnosti(Required)